Clubkamp 2016 – vrijdag 10 juni Inloopavond: Foto’s kijken

Na maanden uitkijken was het weer zover, Clubkamp 2016, met als thema: ‘het Wilde Westen’. Bij de start op vrijdagavond waren de kinderen uitgerust (toen nog wel…) en vol enthousiasme om er een top weekend van te maken! De fietstocht verliep ondanks enkele route uitdagingen perfect waarna de slaapzalen verdeeld konden worden. Vrijdagavond stond een bosspel op het programma, dit leek verdacht veel op het Wilde Westen.

DSCN9402 DSCN9553 DSCN9876 DSCN9877 DSCN9879 DSCN9882

Na het bosspel werden we opgevangen door de kooksterren met een kopje overheerlijke soep. Dit zorgde wel voor een korte nacht… Zaterdag werkte het weer heel goed mee waardoor we de verschillende spellen met de kinderen konden spelen. Waar na de bonte avond en disco met talentvolle dansers toch wel het hoogtepunt was. Gelukkig waren de Daltons zaterdagavond ingerekend, waardoor de kinderen op tijd konden gaan slapen. Na de zondagochtend met een mooie kerkdienst was het opruimen geblazen. Ook de terugweg verliep super, alle kinderen veilig en gezond (en maar een klein beetje vermoeid…) terug in Haren!

Het Clubkamp 2016 was zeer geslaagd met dank voor de organisatie!

DSCN9313

 

 

 

 

Clubwerk van Aan Boord, Christelijk Jeugdwerk Haren

Geef een reactie