Jeugdsoos ’t Vooronder

Achter de schermen van de jeugdsoos wordt voor en door jongeren veel werk verzet om een gezellige avond te organiseren. Met resultaat? Oordeel zelf! De komende tijd staan er vele activiteiten op de planning zoals kerstgala, oud en nieuw, sooskamp, dropping en nog veel meer! Vaak organiseren we een thema-avond met iedere keer weer een leuk thema. Nieuwsgierig? Kom dan snel een keertje kijken!

Vanaf de brugklas tot 16 jaar ben je tienerlid en is de soos voor jou elke zaterdag open vanaf 19.30. Vanaf 16 jaar is de soos elke zaterdag open van 21.30 tot in de late uurtjes…
Kijk rond in je omgeving of je mensen enthousiast kunt maken voor een bezoekje aan de soos en neem ze mee als introducé. Vanuit het clubwerk hebben we al een grote groep brugklassers op bezoek gehad die lid willen worden van de soos. Welkom!
Heel veel succes met school, studie en werk! En kom na die tijd gerust eens ‘chillen’, ‘relaxen’, deelnemen aan één van de vele activiteiten of gewoon gezellig bijkletsen in de soos.
Voor vragen of opmerkingen kun je kijken op onze facebookpagina : Jeugdsoos ’t Vooronder of mailen naar secretarissoos@live.nl
Tot ziens in de soos!