Welke naam kies jij?

Verkiezing namen voor de nieuwe AanBoord zalen in ’t Schip.
In het Schip worden de Boeg en het Ruim gebruikt door kinderopvang Villa Kiekeboe. Dit heeft ertoe geleid dat het Schip is opgefrist en dat er 2 nieuwe ruimtes voor de Jeugd zijn bijgekomen. Zaal 3, voorheen de consistorie, is een verbouwd en erg mooi geworden. De ruimte wordt momenteel helemaal ingericht voor en door de jeugd. Op het podium in het Gorechthuis is ook een nieuwe ruimte gemaakt voor de jeugd. Er wordt hard aan gewerkt beide ruimtes functioneel te kunnen gaan gebruiken. Ze missen alleen nog een mooie naam en daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken!

Welke namen vindt u het mooist voor de nieuwe ruimtes?
Wij willen u vragen om via onderstaand formulier uw stem uit te brengen vóór 13 december of stem via het bij de giftbrief bijgevoegde kaartje in de brievenbus achter in de kerk.

Geef een reactie