Vacatures

Ons Jeugdwerk is prachtig en samen hopen we het in stand te kunnen houden. Wij zijn daarom altijd opzoek naar enthousiaste mensen die iets willen betekenen voor de jeugd. Iedere commissie kan wel wat nieuwe vrijwilligers gebruiken die zich in willen zetten voor óns Christelijk Jeugdwerk AanBoord. Dit kan bijvoorbeeld als oppasser voor de allerkleinsten bij de oppasdienst. De kindernevendienst is ook dringend op zoek naar mensen die het leuk vinden om met onze 4 – 12-jarigen aan de slag te gaan tijdens de kerkdienst. Het clubwerk zoekt jongeren die 2 wekelijks op een doordeweekse avond club willen geven. Daarnaast organiseren zij het welbekende Winterbal en het fantastische Clubkamp aan het einde van het clubseizoen. TeenSpirit zoekt leiding die een paar keer per jaar willen helpen een leuke activiteit te organiseren met de tieners. Het dagelijks bestuur van Aan Boord is ook op zoek naar iemand die mee wil denken en brainstormen en zich overkoepelend in wil zetten voor ons Jeugdwerk. Mogen we u verwelkomen in onze mooie organisatie of wilt u een keertje mee kijken? Spreek ons aan of stuur een mailtje naar jeugd@aanboordjeugdwerk.nl

Geef een reactie