Kindernevendienst – veertigdagentijd

40 dagen plus zondagen volgen we de levensweg van Jezus. Onderweg komt hij bijvoorbeeld door een woestijn, op een berg, in een tempel en bij een meer. Soms is Jezus vrolijk, maar soms ook verdrietig.
Met Pasen vieren we dat zijn weg niet eindigt in de dood: Gods levensweg is nooit afgelopen. De leiding van de kindernevendienst heeft een speciale website gebouwd. Daarop staan elke week nieuwe spellen, creatieve opdrachten, liedjes, podcast-verhalen en puzzels. Leuk om tijdens de digitale
kerkdienst met koptelefoon op te bekijken. Of gewoon een keer tussendoor, natuurlijk. Kijk gerust:
https://padlet.com/gorechtkerk/levensweg
Wachtwoord: levensweg

Daarnaast hebben de kinderen voor advent en de veertigdagentijd een gezinsboekje in de brievenbus gekregen. Voor Palmzondag komt er nog een palmpaasstok met versiering aan huis. Sta je niet op de adreslijst, maar wil je wel graag dit soort spullen thuis ontvangen, laat het dan weten
via kindernevendienst@aanboordjeugdwerk.nl
Voor andere vragen of opmerkingen kunnen je ons ook zo bereiken.

Groetjes,
De kindernevendienstcommissie

Geef een reactie