Toeleven naar Kerst met de kinderen

Het adventsproject
Bijna alles gaat dit jaar anders dan normaal door het Coronavirus. Gelukkig blijft één ding hetzelfde. We mogen net als alle voorgaande jaren weer uitkijken naar Kerst, het feest van de geboorte van Jezus.

Het thema van het kerstproject van de kindernevendienst is ‘Het beste nieuws’. Jullie maken kennis met Tuur die de ‘Adventsbode’ bezorgt aan de mensen in Haren. Dit is een krant vol met goed nieuws. Hij heeft gelezen dat er iets moois gaat gebeuren. Wat is het beste nieuws dat je kunt bedenken? Daar denken we met de kinderen over na. Zo leven we toe naar Kerst.

In deze corona tijd kan niet iedereen in de kerk komen. Wij maken het mogelijk dat iedereen wél mee kan doen aan de kindernevendienst. Elke zondag staat er een gloednieuw filmpje op de website. Zo kan je thuis met je gezin een eigen mini-kindernevendienst vieren. Houd je brievenbus de laatste week van november goed in de gaten! Misschien komt Tuur ook wel bij jullie langs…

Vergeet dus niet om vanaf 29 november elke zondag even te checken of er een nieuw filmpje online staat op www.gorechtkerk.nl of www.aanboordjeugdwerk.nl. Goed nieuws kan ik namelijk wel gebruiken in deze tijd. Jij toch ook?

Kerstnachtdienst voor kinderen
Op kerstavond 24 december om 16.30 uur willen we met de kinderen het kerstfeest vieren. Dit doen we tijdens een speciale kerstnachtdienst voor kinderen. Vanwege corona is dit zonder ouders en opa’s en oma’s. De dienst is live mee te beleven is via www.gorechtkerk.tv Zet deze datum alvast in je agenda! Aanmelden voor deze dienst kan vanaf 11 december 2020 via de link op de website van de Gorechtkerk.

Hartelijke groet,
De kindernevendienstcommissie

Geef een reactie