Paasspel: Escape Egypte

Mozes heeft de opdracht van God gekregen om het volk Israël te helpen ontsnappen uit Egypte. Deze verhalen staan centraal in de 40 dagen tijd. De kindernevendienst commissie heeft over dit verhaal een online puzzel avontuur gemaakt. Het spel is voor gezinnen die afleiding en gezelligheid zoeken in deze quarantainetijd.

Het spel duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. Je kan het alleen maken of in groepen van 3-6 personen. Het niveau sluit aan bij gezinnen met k!nderen in de basisschoolleeftijd. Het is handig om het spel vooraf te printen. Iedere puzzel of opdracht neemt je mee in het verhaal van Mozes en brengt je dichter bij de uitkomst!

Houd de website goed in de gaten. Het spel is vanaf goede vrijdag te downloaden op de site van de gorechtkerk.

Vrolijk paasfeest!

Geef een reactie