Perfect weekend: Lichtjestocht en Ochtend+dienst

Dit weekend staat er een tweetal bijzondere evenementen gepland. Zo is er zaterdag 14 december een lichtjestocht die wordt georganiseerd door verschillende kerken in Haren. Een lichtjestocht voor alle leeftijden, een wandeling van ongeveer 2 kilometer langs duizenden lichtjes. Onderweg worden zes scènes uit het eeuwenoude verhaal rondom de geboorte van Jezus, live uitgebeeld. Een ervaring om niet snel te vergeten! Langs de route is er muziek en iets lekkers. De start, tussen 16.30 en 18.00, is bij de Nieuw Apostolische kerk, Bamshorn 4. Het eindpunt is bij de Gorechtkerk, Kerkstraat 14, hier kunt u iets drinken bij de kerststal of in de kerk. Deelname is gratis, giften zijn welkom.

Zondag de 15e is er een Ochtend + dienst in de Gorechtkerk. Het thema van de dienst is “Perfect!?”. Voorganger is Ds. Ybo Buurma en de Band is uiteraard bij. Na de dienst is iedereen van harte welkom in ons Jeugdgebouw ’t Schip voor koffie/thee of limonade.

Geef een reactie