Zondag 13 oktober Ochtend+dienst “Testify”en koffiedrinken

Een verhalende viering
Aanstaande zondag is er weer een Ochtend+ dienst: met als thema “Testify”. Op de website van de Gorechtkerk staat het volgende te lezen en wij kunnen het niet beter beschrijven, vandaar dit citaat:

“Een verhalende viering over staan voor je geloof, omgaan met tegenslag en hoop. In deze viering luisteren we naar verhalen van geloofsgetuigen in de bijbel, naar verhalen van reizigers van World Servants, en naar een persoonlijk verhaal van de voorganger.
Daarin delen we onze ervaringen van succes, maar ook onze worstelingen en angsten. Ook in de muziek laten wij beide kanten van de medaille horen. Zo wil deze dienst een eerlijk verhaal zijn over getuigen van je geloof.
U komt toch ook?
Aanvang: 10:00 uur.
Namens de ochtendpluscommissie,
Marianne Eringa”

Koffiedrinken bij ons:
Bij AanBoord is er, zoals je misschien al gewend bent, koffiedrinken na de Ochtend+ dienst. Dus ook zondag van harte welkom voor koffie/thee en limonade na de dienst in onze thuisbasis ’t Schip. De plek waar activiteiten worden aangeboden, een platform, een thuis, voor jongeren om met geloofsbeleving bezig te zijn. Door verschillende commissies die zich richten op de jongste tot de ‘oudste’ jeugd houden we de nieuwe generatie betrokken bij de Protestantse kerk.

Geef een reactie