Activiteiten seizoensstart Aan Boord en activiteiten rond de Gorechtkerk en Dorpskerk

Club Vossenjacht 20 september
Op vrijdag 20 september wordt door Club van Aan Boord het seizoen gestart door de traditionele Vossenjacht in het dorp. Alle kinderen van de groepen 6,7 en 8 van de basisschool zijn van harte welkom op Club. Voor meer informatie over het nieuwe clubseizoen en de data houd de pagina van Club in de gaten.

TeenSpirit-avond op 21 èn spectaculaire seizoensstart op 27 september
Op zaterdag 21 september zouden wij graag alle tieners weer willen zien tijdens de eerste TeenSpirit-avond van dit seizoen. We gaan om van 19.30u tot 20.30u spelletjes doen en de tieners horen meer informatie over 27 september. Ouders/verzorgers zijn om 20.30u welkom om met ons kennis te maken en vragen te stellen. Zo ook over de startactiviteit op 27 september.

Vrijdag 27 september gaan we namelijk ECHT starten met het nieuwe seizoen, en hoe!? Om 17.30u verzamelen bij Paviljoen Appelbergen en gaan we in groepjes, onder begeleiding van een volwassene, het bos in om een Hampex te doen. Tijdens de Hampex lopen de tieners een route en onderweg komen ze allerlei obstakels tegen die ze moeten overwinnen. Heel erg leuk en spannend! We zijn ongeveer om 22.00u weer klaar. U kunt uw zoon/dochter dan weer bij het Paviljoen ophalen. Bij de nieuwsberichten lees je meer over het programma van TeenSpirit.

Startzondag 22 september “Een goed verhaal” startdienst in de Gorechtkerk

Thema: ‘Een goed verhaal’
‘Een goed verhaal’ is het landelijk PKN thema voor de startzondag 2019. In de kerk leven en werken we vanuit het goede verhaal dat ons in de Bijbel wordt verteld. Gods Woord in mensentaal, voor velen een bron van troost, bemoediging en inspiratie. Maar ook een boek dat cultureel en maatschappelijk relevant is, bijvoorbeeld als het gaat om omgang met de natuur of zorgen voor een ander.

De gemeenten van de Dorpskerk en Gorechtkerk komen zondag 22 september samen bijeen tijdens de startdienst. Een gezamenlijke viering om 10.00 uur in de Gorechtkerk. Daarna een gezellig en gevarieerd programma voor jong en oud. Actief, passief, binnen en buiten. Meer hierover is te lezen op de website van de Gorechtkerk en Dorspkerk.

Geef een reactie