Extra informatie TeenSpirit-avonden 21 en 27 september!

Op zaterdag 21 september zouden wij graag alle tieners weer willen zien tijdens de eerste TeenSpirit-avond van dit seizoen. We gaan om van 19.30u tot 20.30u spelletjes doen en de tieners horen meer informatie over 27 september. Ouders/verzorgers zijn om 20.30u welkom om met ons kennis te maken en vragen te stellen. Zo ook over de startactiviteit op 27 september.

Vrijdag 27 september gaan we namelijk ECHT starten met het nieuwe seizoen, en hoe!? Om 17.30u verzamelen bij Paviljoen Appelbergen en gaan we in groepjes, onder begeleiding van een volwassene, het bos in om een Hampex te doen. Tijdens de Hampex lopen de tieners een route en onderweg komen ze allerlei obstakels tegen die ze moeten overwinnen. Heel erg leuk en spannend! We zijn ongeveer om 22.00u weer klaar. U kunt uw zoon/dochter dan weer bij het Paviljoen ophalen.

Het is belangrijk om het volgende mee te nemen/aan te doen:
– Zaklamp
– Goede schoenen en kleding die vies mag worden
– Pen
– Flesje drinken en eventueel iets lekkers

Voor deze startactiviteit vragen we een bijdrage van €5,- en opgave via de mail (teenspiritharen@gmail.com) is verplicht. De activiteit kan door gaan als we minimaal 20 tieners hebben, dus hopelijk geven jullie je allemaal op!
Aanmelden kan door een mail te sturen naar: teenspiritharen@gmail.com. Vermeld hierbij je naam en een mobielnummer voor noodgevallen.

Wij hopen jullie allemaal eerst op de 21ste september te zien! Vergeet niet om dan €1,- mee te nemen. Als er vragen zijn, horen wij het graag.

Groeten,
Arnout, Ineke, Herman, Paula en Hanna

Geef een reactie