Jeugdactiviteiten rond Kerst

Kerstnacht: Glühwein en Chocolademelk in de Soos
Maandagavond 24 december, kerstavond is er zowel in de Dorpskerk, als in de Gorechtkerk een kerstnachtdienst. Beide diensten beginnen om 22:00 uur. Na de diensten is iedereen, jong en oud van harte welkom in ’t Schip. Want dan wordt er traditiegetrouw door Jeugdsoos ’t Vooronder Glühwein en Chocolademelk geschonken.

Kerstmorgen: Kerstfeest
Dinsdagochtend 25 december om 10:00 uur vieren we ook in beide kerken het kerstfeest. Zowel in de Dorpskerk als in de Gorechtkerk zullen de kinderen van de kindernevendienst het kerstverhaal uitbeelden.
In de Gorechtkerk zijn tijdens de Adventsperiode, de afgelopen weken de kostuums en het decor al klaargemaakt. Bent je ook zo benieuwd of wil jouw kind misschien ook meespelen? Jullie zijn van harte welkom. Alle kinderen mogen meedoen!

In de Dorpskerk wordt het kerstverhaal ook uitgebeeld door de Kindernevendienstleiding en de kinderen. Ook zij zijn de afgelopen periode druk bezig geweest met het kerstverhaal en het repeteren van muziek. In de Dorpskerk wordt er zelfs een kindje gedoopt. Beide diensten beloven dus heel feestelijk te worden.

Aan Boord Christelijk Jeugdwerk wenst iedereen
fijne feestdagen?en een gezond 2019?!

 

Geef een reactie