Kindernevendienst informeert: Toeleven naar Kerst met de kinderen

Het is nu nog november en de meesten van jullie zullen nog niet zo bezig zijn met de kerstdagen. Toch duurt het nog maar drie weken en dan begint de adventstijd. Nog voordat Sinterklaas het land weer verlaten heeft is 2 december de eerste adventszondag.

Wellicht zijn jullie het gewend om in aanloop naar de kerst het huis te versieren, de kerstboom op te zetten en kaarsjes te branden. Dat brengt gezelligheid. Vanuit de kindernevendienst commissie willen we de ouders met kinderen in de basisschoolleeftijd ideeën aan de hand doen om thuis tijdens de adventstijd stil te staan bij de geboorte van Jezus.

Zondagochtend 11 november 2018 zullen we hier meer over vertellen na dienst tijdens de koffie. Jullie zijn samen met je kinderen van harte welkom!

Kerstafbeelding KND Voorbereiden Kerst

Geef een reactie