Vacature Coördinator Oppasdienst

Coördinator Oppasdienst

Wat doe je als coördinator oppasdienst?
Als coördinator ben jij het aanspreekpunt voor alle vragen over de oppasdienst in de Gorechtkerk. Met een vaste groep oppassers zorg je ervoor dat er elke zondag twee mensen klaar staan om de jongste gemeenteleden op te vangen in hun eigen ruimte. Hiervoor maak je als coördinator het rooster.
Daarnaast draag je als coördinator zorg voor het aanwezige speelmateriaal. Soms is er iets aan vervanging toe of is het leuk om iets nieuws aan te schaffen. Tot slot mag je als coördinator oppasdienst deelnemen aan de vergaderingen van jeugdwerk Aan Boord.

Wat ‘kost’ het je?
Het is fijn als je zelf ook meedraait in het oppasdienstrooster. Daarnaast kost het even wat tijd om het rooster te maken, maar dat is in principe een keer per seizoen. De vergaderingen van Aan Boord zijn in principe elke tweede woensdag van de maand. Daarnaast is de tijdsinvestering echt minimaal.

Wat brengt het je?
Je leert de jongste gemeenteleden (en hun ouders) kennen. Je bent betrokken bij het actieve en enthousiaste jeugdwerk Aan Boord.
Sinds kort kun je ook in ’t Ruim (de oppasdienstruimte) de kerkdienst op tv meekijken. Je hoeft dus niet veel te missen van de kerkdienst.

Nieuwsgierig?
Neem dan contact op met jeugd@aanboordjeugdwerk.nl

Geef een reactie