Ontknoping Paasproject 2018 Het Geheim van Pasen

De Kindernevendienst heeft de afgelopen zes weken tot en met Pasen weer een mooi project uitgewerkt. de ontknoping ervan vond uiteraard plaats op eerste Paasdag. In de afgelopen 40-dagentijd hebben we zes bijbelverhalen gehoord in de kindernevendienst. Een kleurrijk, leerzaam en gezellig project, waarin wij zoals we gewend zijn ook de gemeenteleden in de dienst betrekken.

DSC_0084 DSC_0094 DSC_0098

Er werd wekelijks een projectlied gezongen en dit keer konden de kerkgangers actief deelnemen aan het project door een rebus op te lossen. Soms was dit best even pittig. Over alle ins en outs van het project en over de ontknoping kun je nalezen in de volgende PDF Afronding Paasproject 2018 ‘Het geheim van Pasen’

DSC_0107

Wij zijn benieuwd naar het volgende project. Traditiegetrouw weer met Kerst. Misschien dat er nog een keer een Thema Kindernevendienst volgt, maar dan houden wij jullie uiteraard op de hoogte.

Geef een reactie