De Kindernevendienst en Het Geheim van Pasen

Hallo jongens en meisjes,

Op zondag 1 april is het Pasen. We lossen dan de laatste rebus op van alle rebussen van de afgelopen 40 dagen tijd. We hebben nu de zin: “Wij spiegelen ons in het licht van …… In de Palmpaasoptocht droegen twee kinderen een kist. Het geheim van Pasen was toen al dichtbij. In deze kist zit het geheim van Pasen.
SleutelMaar de kist zit op slot. We hebben deze zondag een extra lange kindernevendienst en doen allerlei opdrachten in een escaperoom. In de escaperoom kun je drie codes ontdekken. Alle bijbelverhalen van de afgelopen weken kun je terugvinden in de escaperoom. Je moet dingen zoeken, met elkaar combineren, even nadenken en zo drie codes ontdekken: Cijfers, letters en vormen. Als je alle drie de codes hebt gevonden en op je antwoordblad hebt gezet, kom je met je groepje uit jouw room. Als we dan de juiste sleutel ontdekken gaan we zien wat het geheim van Pasen is!
Jullie krijgen drinken en wat lekkers. Wij hebben er zin in, jullie ook? Je bent van harte welkom!!

Hartelijke groet,
Namens alle leiding van de kindernevendienst

 

Vriendenkring

Geef een reactie