Remco Hakkert in de Gorechtkerk: zondag 11 februari 2018 om 16.00 uur

Op zondagmiddag 11 februari zal Remco Hakkert en zijn team voorgaan in een TOGETHER WORSHIP dienst.

Remco Hakkert speelde in januari 2017 tijdens een ochtenddienst in de Gorechtkerk diverse solo liederen. Veel gemeenteleden waren enthousiast na dit optreden en daarom is Hakkert nogmaals uitgenodigd.  (Hakkert zou op 3 december 2017 optreden maar vanwege ziekte kon dit optreden niet doorgaan).

Together Worship met Remco Hakkert 11-02-2018

Remco Hakkert en band zullen prachtige liederen ten gehore brengen. Veel samen zingen (van hymns tot Opwekking), een overdenking, een lezing uit de bijbel en gebed. De dienst is zó gevarieerd dat het jong en oud zal bereiken. Vanuit idealisme en vertrouwen zal Hakkert en zijn team deze dienst aanbieden om mensen te bemoedigen en vooral jeugdigen een positieve impuls te geven.  Iedereen is welkom en de entree is gratis. Er zal wel een collecte gehouden worden.

 

Remco Hakkert is een Nederlands zanger, dirigent en componist van voornamelijk christelijke liedjes. Hakkert studeerde in 1990 af aan het Stedelijk Conservatorium te Zwolle met als hoofdvak Piano (lichte muziek) en als bijvak Zang. Hakkert werd later als solist een vaste gast van het televisieprogramma Nederland Zingt. Hij schreef meer dan zestig nummers voor koren en solisten en heeft meerdere cd’s gemaakt. Hakkert is dirigent van het Centre Gospel Choir.

 

Geef een reactie