Adventsproject “Uitkijken naar het Licht”

De Kindernevendienst heeft voor een project met het thema “Uitkijken naar het Licht” gekozen. In de Gorechtkerk komt er elke week een verslaggever van Hart in Haren langs. De verslaggever belt aan en heeft een kort gesprekje met de bewoners over het thema van die week. Daarna gaan de kinderen naar de Kindernevendienst. Zij horen daar de verhalen op weg naar Kerst. Elke week maken de kinderen iets voor in de kerk, maar er gaat ook iets mee naar huis. Zo wordt het elke week in de kerk en thuis een beetje lichter en vrolijker.

advent22

Alle kinderen krijgen ook een Adventskalender voor thuis. Wat zal er iedere dag allemaal te vinden zijn op de kalender? Zondag 3 december aanstaande, eerste Advent, gaan we van start met het project. Het thema voor die zondag is “Sta je klaar?”.

Kerstochtend sluiten we samen het project af. Wij zoeken muzikanten die Kerstochtend samen met anderen twee bekende Kerstliedjes willen spelen. De 17e december kan er samen geoefend worden. Voor opgave en informatie kun je mailen naar: moniquejolien@hotmail.com.
Wij zijn benieuwd hoe licht het wordt op weg naar Kerst. Kijk jij ook samen met ons uit naar het Licht?

Groeten van de Kindernevendienstleiding

Geef een reactie