Maak het mee! Adventsproject van de Kindernevendienst

We zijn al een aantal weken op weg in de Adventstijd en we mogen samen uitkijken naar Kerst. Met de kinderen doen we dat met Rainbow de duif. Zij komt uit Dromenland en brengt ons de komende twee zondagen nog een bezoekje. Rainbow laat ons vanuit de lucht plekken in de wereld zien, die al een beetje op Dromenland lijken. Bij de kindernevendienst maken we elke week een kunstwerk voor ons eigen Dromenmuseum.

Op de vierde Adventszondag laat Rainbow een plek in de wereld zien waar iets goed komt.

Kerstmorgen sluiten we het Kerstproject af. Het thema van deze zondag is: ‘Maak het mee!’ We gaan in ons eigen gemaakte Dromenmuseum kijken. En in de kerkzaal krijgt iedereen daar ook iets van te zien.

Stel je voor dat overal vrede komt.
Stel je voor dat mensen een nieuw begin kunnen maken.
Dat mensen wachten op de komst van de Heer.
Stel je voor dat alles goed komt.
En jij maakt het mee!

Fijn Kerstfeest namens alle leiding van de kindernevendienst.

Geef een reactie