Oppasdienst zoekt versterking van het oppasteam!

Oppasdienst zoekt versterking van het oppasteam!

Wil jij ook dat ouders met kinderen naar de kerk kunnen? Lijkt het jou leuk om op zondagochtend een uurtje op de kleintjes te passen? Dan hebben wij, de Oppasdienst van Aan Boord, jouw hulp nodig.

Wat houdt het allemaal in?
Zondagochtend, tijdens de kerkdienst, oppassen op de kinderen van 0-4 jaar. Je wordt op de zondag dat je oppasdienst hebt om 9:45 uur verwacht in ’t Ruim van ’t Schip. Je zet dan onder andere speelgoed in de ruimte klaar voor de kinderen. Tussendoor maak je eventueel wat te drinken voor de kinderen. Na afloop ruim je met elkaar de ruimte weer op.

Je wordt ongeveer zes keer per jaar ingezet. Afhankelijk van het aantal vrijwilligers. Hoe meer vrijwilligers we hebben, des te minder vaak je ingezet wordt. Bij een reguliere dienst staan er één volwassene en één tiener op het rooster. Bij bijzondere diensten wordt een extra persoon ingezet. Bij een Ochtendplusdienst gaat het om een extra volwassene en bij bijvoorbeeld Pasen en Kerst gaat het om een extra tiener.

Mocht je het leuk vinden om mee te draaien in ons team dan kun je per e-mail contact met ons opnemen: oppasdienst@aanboordjeugdwerk.nl.

We hopen je te zien bij de oppasdienst in 2017!

Geef een reactie