Verslag Nacht Zonder Dak: “We kunnen een heel mooi bedrag overmaken”.

Een verslag van onze Nacht Zonder Dak actie, van vrijdag 16 september. Waarin 25 jongeren één nacht in een kartonnen doos doorbrachten om geld in te zamelen voor straatkinderen in Bolivia.

We hebben van de Nacht Zonder Dak genoten. Het was gezellig, we hadden mooi weer, live radio, bezoekers die eten, lekkers of geld langs kwamen brengen, enzovoorts. Er waren mooie krotjes gebouwd, met en zonder verlichting. De jongeren hebben sponsoracties gehouden in het dorp en thuis, dozen verzameld, aandachtig geluisterd naar een presentatie van Tear van een project in Boliva.

Bij dit project gaat de aandacht uit naar het geestelijk sterk maken van de jongeren, zodat ze betere keuzes kunnen maken en beter voor zichtzelf en anderen op durven te komen. Binnen dit project is er veel aandacht voor nazorg en begeleiding van de straatjongeren.

Je kunt wel een leuk idee hebben, maar als je het alleen moet doen, lukt dit niet. Dit is ook het mooie aan dit concept van Nacht Zonder Dak, je moet het samen doen. Alle sponsoren en mensen die de handen uit de mouwen gestoken hebben ontzettend bedankt. Ook ontstonden er nieuwe initiatieven zoals dat van Haren FM. Zij deden bijna de hele avond een live verslag op locatie. Ook jullie bedankt voor jullie inzet.

We kunnen een heel mooi bedrag overmaken naar Tear: € 4.510,59

Wat een groot bedrag !! Dit is het bedrag inclusief de collecte van zondag 18 september.
Het definitieve bedrag volgt over een tijd als alles verrekend is. Ik denk dat ik namens de straatkinderen zeg: ‘Dank je wel!’

Hartelijke groet namens,
Aan Boord Christelijk Jeugdwerk Haren,

Anita Wildeboer

 

 

 

 

Geef een reactie