Nacht Zonder Dak Vrijdag 16 – zaterdag 17 september 2016

Vrijdag 16 – zaterdag 17 september 2016 wordt er weer een Nacht Zonder Dak georganiseerd rondom de Gorechtkerk.  Door één nacht in een zelfgebouwd krotje van karton/ plastic te slapen, help je mee aan de toekomst van straatkinderen in Bolivia, Cambodja en Kenia. Eén nacht doorbrengen in een krotje van karton is natuurlijk heel erg leuk en prima te doen. Maar we doen deze actie ook om andere jongeren te helpen, jongeren die op straat leven en dan niet voor een nachtje, maar elke nacht !! Dat is wel even wat anders.

NZD banner voor in je mail - Doe je mee

We proberen tijdens de Nacht Zonder Dak zoveel mogelijk geld te in te zamelen voor deze projecten voor straatkinderen. Zij krijgen onderdak, scholing, medische zorg en eventueel een beroepsopleiding, op deze manier kunnen ze aan hun toekomst werken. Mede dankzij de vele Nacht Zonder Dak acties kunnen deze projecten gefinancierd worden.

Aan Het programma wordt druk gesleuteld en krijgt steeds meer vorm. Het clubwerk en het bestuur van de Soos zijn bezig om een avondactiviteit te verzorgen, o.a. de jongeren van Teenspirit blijven slapen en denken nog na over een actie om geld in te zamelen. De DIRA steekt de handen uit de mouwen door een groot deel van de praktische zaken te organiseren.

In de loop van de avond is er een presentatie over de projecten van Nacht Zonder Dak.

Zet de datum alvast in uw agenda, u kunt altijd langskomen om de sfeer te proeven, aan te moedigen, een donaties te geven, ook is de kerk de hele avond open voor een kopje koffie/ thee om even in alle rust na te denken of te kletsen.

Het is de bedoeling dat de deelnemers geen eten en drinken meenemen. Als je op straat moet wonen kun je ook niet even naar de supermarkt lopen om dit te kopen, we stellen ons deze avond/nacht afhankelijk op en hopen dat u langs wilt komen om ons te voorzien van wat eten voor ’s avonds en een ontbijt voor de zaterdag ochtend. Eventueel willen we het eten/drinken wel halen, geeft u dit dan even aan.

Heb jij/U zin om ook een nacht in een kartonnen doos te slapen of om ons te sponsoren op wat voor manier dan ook dan horen we het graag.

Namens het christelijk jeugdwerk Aan Boord,

Anita Wildeboer-Bosker

d.wildeboer@home.nl

tel. 050-5348821

Geef een reactie